Carnaval 2016

Unne gezellige aovond in de Sjakel!!!!!!!!!! 

Bedank, bedank aan alle luuj die hieaan metgewerk hubbe, met name: vv De Windbuujels, de Boerebroelof, Joekskapel Kei Sjlech (worom wert dae naam niet verangerd: hiel good), Het groete en kleine Prinse-gezelsjap onger aanveuring van de groëte Prins Peter I.

Het welkomswoard was van Vors Sjoerd en verder werde de aovend aaneengekald door Hans Boonen en Erik Schoolmeesters.

Auch neet te vergeate in dees rie is de zaalhaaier Lou met zien consorte die weer veur ene geweldige ambians gezorg hadde en ôs eige besjtuur, det handj en span-deenste verrigte.

De optrejes werde verzorg door:

De winnaars van het KVL 2016: ôs dorpsgenootjes “De Plunskes” met ‘Vötje van ’t pötje’. Leuk waas auch det ôs burgemeisteres Petra persuunlijk is gekome om heur trots en waardering oet te spreke met ut behaole van dit pragtige resultaat. Un medalie werde omgehange en aan wat lekkers waas auch gedach. 

De Dansgarde waas van de partie en de menier waurop die meidjes dansde….dao kenne veur allein nog maar van druime. 

Den ut Ruivers Mannekoer: Iers kwaam ‘Angelina’ met un leuk kleidje aan en ilkes kier als het zong: ‘Dao gaon de lempkes aan’ ging ut kleidje omhoog en kôste veur de lempkes zeen!!!! 

De nummers 2 en 3 van de Ruiverse liedjesaovend van de Windjbuujels ware d’r gelukkig auch:

nummer 2: Zugabe!!!! gezongen door de Veteranen van Revoc/VCB en

nummer 3: Dae Tore door Aed Jeugdprinsen oet Offebek,

De schwung zoot d’r sjnel in. De teks en muziek van allebei de liedjes zien van Bas Geujen.        De schwung ging door met het optreje van de Boerebroelof met het zinge van diverse bekende Duitse Schlagers en Charlie Wijen oet Wiertj haet met zijn buut ôs lachspiere good loate werke.  Ut twiëde optreje waas van ‘De sjnotblage’ van ’t Mannekoer. Veer jungskes op un rie die op de moat van de muziek bewoge. Idder op zien eige menier. Hiel erg leuk gedoan.

Sloetstjuk van de aovend waas Ben Verdellen, dae ôs metnoam op ziene muzikale toer.          Un perfekte afsjloeting van unne zeer gesjlaagde vasteloaves-aovend. 

Ut werdj eder joar beater huurde ich zegge door emes dea der verstandj van heat.

ALAAF.!!!!!!!,  onger het motto van Prins Peter I: ‘Momente met ’n gouwe rendje’, nog eine sjoene vastelaoves tied gewins allemoal..