Jeu de Boules 2017

Gezamenlijke Jeu de Boules middag 14 juni 2017

Mooi weer om buiten te spelen. 

26 Personen hadden zich aangemeld voor deze Jeu de Boules middag.De meeste deelnemers waren uit Belfeld, ook Swalmen, Beesel en Reuver waren vertegenwoordigd. 

Na een beetje chaotische start werd het spel vol verve gespeeld op 4 banen. Het speelveld was door Sjaak, met hulp van Lou, mooi uitgezet op het grasveld achter de Schakel. De schrijvers hadden een fijne plek onder de bomen toegewezen gekregen.

Vanwege het warme weer werd er door Lou op een kar frisdrank naar buiten gebracht zodat dorst geen excuus kon zijn voor matige prestaties.

Zoals gewoonlijk werd er na de eerste ronde een pauze ingelast, waarin gelegenheid was binnen even op adem te komen en een kopje koffie/thee te drinken. De daarbij geserveerde donut werd met smaak verorbert.  Daarna werd er nog een tweede ronde gespeeld, en kon de balans worden opgemaakt door de totalen over de beide ronden samen te tellen.

Deze gezellige middag werd zoals altijd afgesloten met een kleine prijsuitreiking.

De eerste prijs was voor Jan Janssen (Belfeld), de tweede en derde prijs (hetzelfde aantal punten) voor Huug en Miep Vossen (Reuver).

Voor de speler met de minste punten (per baan) werd als poedelprijs de inmiddels beroemde  klok uitgereikt.  

Dank aan eenieder die meegewerkt heeft om deze middag te laten slagen.

Prijsuitreiking aan de totaalwinnaar.

Uitreiking van de poedel- prijs, om nooit meer ergens te laat te komen.

Er werd nauwkeurig gewerkt om de stand bij te houden.

Sjaak legt nog eens uit hoe het moet.

Hier wordt goed gekeken wie de punten heeft verdiend.