Bezoek aan Lifestylebeurs Hiltho te Horst.

Lifestylebeurs Horst. 

Op vrijdag 6 oktober bezochten wij de Lifestylebeurs Hiltho te Horst. Dank zij de KBO konden wij met onze leden gebruik maken van een speciale aanbieding waarbij iedereen buiten de entree nog kon genieten van een lekkere kop koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Wij vertrokken om 13.30 uur vanuit Offenbeek en via “De Schakel”en Bosdael naar Horst.

Bij aankomst was te zien dat de laatste hand werd gelegd om het geheel te doen slagen. De chauffeur van onze bus moest duidelijk zijn chauffeurskunsten tonen om ons voor de ingang af te zetten. Respect voor de wijze waarop hij met de circa 15 mtr. lange bus rangeerde om ons met droge voeten binnen te krijgen. Dank hiervoor.

Na de ingang gepasseerd te zijn konden wij genieten van alles wat de regio Horst te bieden heeft aan de consument. Op de 375 aanwezige stands werd van alles getoond op het gebied van wonen, interieur, tuin en buitenleven, cadeauartikelen, kleding, sieraden, gezondheid, vakantie en vrije tijd, auto’s, vervoermiddelen, eten, drinken, kortom te veel om op te noemen. Zelfs bedden konder er uitgebreid getest worden. Wie moe was kon zich even te ruste begeven. In het grote restaurant kon genoten worden van de bij het arrangement behorende koffie met vlaai. Over het gehele terrein waren hoekjes en tentjes waar de regionale horeca de bezoekers liet proeven en genieten van datgene wat zij normaal serveren. Tevens kon op diverse plaatsen op het terrein nog wat gedronken worden. Om 18.30 uur werd de terugreis weer aangevangen en waren wij om circa half acht weer allen op onze thuisbasis. Het was o.i. zeer de moeite waard om deze tentoonstelling te bezoeken en wij danken iedereen voor het meedoen aan deze reis.