Na het succesvolle bezoek aan de Senioren-Expo in 2016, 2017, 2018 en 2019 organiseerden wij wederom een busreis naar de 18e editie van de Senioren-Expo in Koningshof in Veldhoven.

Deze beurs is 18 jaar geleden begonnen als een 4-daags evenement. Maar door de grote belangstelling van de bezoekers is het nu uitgegroeid tot een 6-daagse beurs. Dit succes is ook mede te danken aan de samenwerking met KBO Limburg en KBO Brabant, de grootste belangenorganisaties van senioren in Nederland. De omvangrijke doelgroep van 50-plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet "achter de geraniums" maar men is in actie. De 50 plussers van nu willen hun vrije tijd op een zo`n prettige mogelijke manier invullen. En juist daar richt de beurs zich op. Hier willen ± 150 bedrijven u informeren over allerlei diensten zoals vrije tijd, gezondheid, vakantie, wonen, zorg en welzijn en van alles over hobby en creativiteit. Verder kunt u onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle ambiance genieten van modeshows en optredens van diverse bands, orkesten, koren en artiesten.

SVO  Reuver-Offenbeek organiseerde daarom op vrijdag 17 januari weer een busreis naar de Senioren Expo in Veldhoven, waarbij we tegen een sterk gereduceerd tarief de beurs konden  bezoeken. Wij kunnen stellen dat het weer een gezellige reis werd waarbij in Veldhoven weer veel te beleven en te zien was. Na wat misverstanden bij aanvang van de terugreis, welke overigens prima werden opgelost, was iedereen weer op het afgesproken tijdstip veilig terug in Reuver. Wij zeggen dank aan de organiserende KBO voor de gezellige middag.